Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6482
Название: ПРОБЛЕМИ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСА ЯЛОВИЧИНИ В УКРАЇНІ
Авторы: Семенда, Дмитро Костянтинович
Семенда, Олена Всеволодівна
Семенда, Ольга Володимирівна
Ключевые слова: продукція скотарства
рентабельність виробництва
м’ясо великої рогатої худоби
ринок яловичини
ефективність
постановка молодняка на годівлю
продукти харчування
Дата публикации: 2017
Издатель: УНУС
Библиографическое описание: Проблеми виробництва мʼяса яловичини в Україні / Д.К.Семенда, О.В. Семенда, О.В.Семенда // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. – Вип.90. – Ч.2.: Економічні науки, 2017. – 204с. – С.187-195
Краткий обзор (реферат): У статті розглянуто проблеми виробництва м’яса великої рогатої худоби, його вплив на стан продовольчої безпеки. Розкрито цінники, які зумовлюють зменшення споживання населення країни продукції тваринництва, зокрема м’яса яловичини. На базі досліджуваних підприємств розкрито причини збитковості його виробництва в Україні та сформульовано пропозиції щодо підвищення його економічної ефективності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6482
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Проблеми виробництва мяса яловичини в Україні - копия.pdf344,7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.