Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6473
Название: Управління якістю продукції переробних підприємств АПК
Авторы: Невлад, Віра Федорівна
Ключевые слова: якість
управління якістю
харчова промисловість
переробні підприємства
хлібопекарна галузь
виробництво
Дата публикации: 2014
Издатель: Умань: Видавничо-поліграфічний центр «Візаві»
Библиографическое описание: Невлад В.Ф. Управління якістю продукції переробних підприємств АПК / В.Ф. Невлад // Інноваційно-технологічні аспекти формування сучасного конкурентоспроможного АПК України / колективна монографія під ред.. д.е.н., професора Ю.О. Нестерчук. – Умань: Видавничо-поліграфічний центр «Візаві»,2014. – Частина 2. – 256с.
Краткий обзор (реферат): Досліджено комплексну систему управління якістю продукції, яка спрямована на забезпечення найповнішого використання передових форм і методів організації виробництва та її основних елементів, а також вдосконалення структури управління для поліпшення якості продуктів переробки сільськогосподарської продукції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6473
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.