Управління якістю продукції переробних підприємств АПК

Немає доступних мініатюр
Дата
2014
Автори
Невлад, Віра Федорівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Умань: Видавничо-поліграфічний центр «Візаві»
Інструкція
Досліджено комплексну систему управління якістю продукції, яка спрямована на забезпечення найповнішого використання передових форм і методів організації виробництва та її основних елементів, а також вдосконалення структури управління для поліпшення якості продуктів переробки сільськогосподарської продукції.
Опис
Ключові слова
якість, управління якістю, харчова промисловість, переробні підприємства, хлібопекарна галузь, виробництво
Бібліографічний опис
Невлад В.Ф. Управління якістю продукції переробних підприємств АПК / В.Ф. Невлад // Інноваційно-технологічні аспекти формування сучасного конкурентоспроможного АПК України / колективна монографія під ред.. д.е.н., професора Ю.О. Нестерчук. – Умань: Видавничо-поліграфічний центр «Візаві»,2014. – Частина 2. – 256с.