Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6470
Название: Формування конкурентних переваг переробних підприємств в аграрній сфері економіки..
Авторы: Невлад, Віра Федорівна
Ключевые слова: конкурентні переваги
продукція
птахівництво
конкурентоспроможність
ринок
Дата публикации: 2012
Издатель: УНУС
Библиографическое описание: Невлад В.Ф.Формування конкурентних переваг переробних підприємств в аграрній сфері економіки / В.Ф. Невлад // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва: Умань, 2012. - Вип. 79. - Ч. 2: Економіка. – 256с.
Краткий обзор (реферат): Висвітлено проблему конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції, й запропоновано проводення детального аналізу діяльності конкурентів аналогічних видів продукції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6470
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.