Пат. 112842 Україна МПК. Спосіб кулінарної оцінки крупи манної із зерна тритикале та пшениці

Немає доступних мініатюр
Дата
2016
Автори
Любич, Віталій Володимирович
Господаренко, Григорій Миколайович
Полянецька, Ірина Олегівна
Воробйова, Наталія Василівна
Новіков, Володимир Вікторович
Возіян, Валерія Валеріївна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Український інститут інтелектуальної власності
Інструкція
Спосіб кулінарної оцінки крупи манної із зерна тритикале та пшениці, при якому крупу манну із зерна тритикале та пшениці масою 50 г варять у спеціальному циліндрі на електроводяній бані. Приготування каші проводять з додаванням 150 см3 коров'ячого молока, а після охолодження до кімнатної температури визначають консистенцію, колір, запах, смак і консистенцію каші під час розжовування за 9-бальною шкалою.
Опис
Ключові слова
крупа манна, тритикале
Бібліографічний опис
Пат. 112842 Україна МПК. Спосіб кулінарної оцінки крупи манної із зерна тритикале та пшениці / Любич В. В., Господаренко Г. М., Полянецька І. О., Воробйова Н. В., Новіков В. В., Возіян В. В.; заявник і власник Уманський національний університет садівництва. – № u 2016 08016; заявл. 19.07.2016; опубл. 26.12.2016, Бюл. № 24.