Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6145
Title: Пат. 112842 Україна МПК. Спосіб кулінарної оцінки крупи манної із зерна тритикале та пшениці
Authors: Любич, Віталій Володимирович
Господаренко, Григорій Миколайович
Полянецька, Ірина Олегівна
Воробйова, Наталія Василівна
Новіков, Володимир Вікторович
Возіян, Валерія Валеріївна
Keywords: крупа манна
тритикале
Issue Date: 2016
Publisher: Український інститут інтелектуальної власності
Citation: Пат. 112842 Україна МПК. Спосіб кулінарної оцінки крупи манної із зерна тритикале та пшениці / Любич В. В., Господаренко Г. М., Полянецька І. О., Воробйова Н. В., Новіков В. В., Возіян В. В.; заявник і власник Уманський національний університет садівництва. – № u 2016 08016; заявл. 19.07.2016; опубл. 26.12.2016, Бюл. № 24.
Abstract: Спосіб кулінарної оцінки крупи манної із зерна тритикале та пшениці, при якому крупу манну із зерна тритикале та пшениці масою 50 г варять у спеціальному циліндрі на електроводяній бані. Приготування каші проводять з додаванням 150 см3 коров'ячого молока, а після охолодження до кімнатної температури визначають консистенцію, колір, запах, смак і консистенцію каші під час розжовування за 9-бальною шкалою.
URI: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6145
Appears in Collections:Наукові матеріали кафедри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
крупа манна.pdfПат. 112842 Україна МПК. Спосіб кулінарної оцінки крупи манної із зерна тритикале та пшениці 148.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.