Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажана

Немає доступних мініатюр
Дата
2017-02-02
Автори
Миронюк Сергій Степанович
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
УНУС
Інструкція
У статті зазначено, що плоди баклажана позитивно впливають на обмінні процеси в організмі людини і є цінною сировиною для консервної промисловості й кулінарії, проте в результаті дії патогенної мікрофлори мають обмежений термін зберігання, тому успішного вирішення цієї проблеми можна досягти за рахунок післязбирального оброблення речовинами антимікробної дії. Досліджено вплив оброблення плодів баклажана сортів Алмаз і Сюрприз розчинами речовин антимікробної дії для зменшення втрат від мікробіального псування при зберіганні без охолодження та в умовах холоду.
Опис
Ключові слова
баклажани, псування, втрати, зберігання, холодильник, Полідез
Бібліографічний опис
Миронюк С.С., Токар А.Ю., Попова Н.В. Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажана