Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5558
Название: Вплив післязбиральної обробки речовинами антимікробної дії на їх якість при зберігання
Авторы: Василишина Олена Володимирівна
Ключевые слова: якість плодів вишні
Дата публикации: 2-фев-2017
Издатель: УНУС
Библиографическое описание: Василишина О.В., Осокіна Н.М. Вплив післязбиральної обробки речовинами антимікробної дії на їх якість при зберіганні
Краткий обзор (реферат): Наведено товарну оцінку плодів вишні сортів Гріот Подбєльська, Альфа і Мелітопольська десертна, оброблених речовинами антимікробної дії після зберігання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5558
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
-Zbirnik-UDAU-71.Ch.1.pdf2,72 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.