Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5556
Название: Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на якість і тривалість зберігання плодів баклажана
Авторы: Миронюк Сергій Степанович
Ключевые слова: плоди баклажана, речовини антимікробної дії, якість, тривалість зберігання, вихід товарної продукції.
Дата публикации: 2-фев-2017
Издатель: УНУС
Библиографическое описание: Миронюк С.С. Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на якість і тривалість зберігання плодів баклажана
Краткий обзор (реферат): плоди баклажана через низьку лежкоздатність мають обмежений термін зберігання і переробки. Одна з основних причин втрат – мікробіологічне псування в результаті дії патогенної мікрофлори. Успішного вирішення даної проблеми можна досягти шляхом післязбирального оброблення овочевої сировини речовинами антимікробної дії, які підвищують імунітет і її стійкість при зберіганні. Наведені результати досліджень післязбирального оброблення плодів баклажана сортів Алмаз і Сюрприз розчинами речовин антимікробної дії – 0,5%-ним лимонної, 0,1%-нимсорбінової кислот, 0,1%-нимбензоату натрію та 0,1%-ним препарату Полідез. Оброблення баклажанів препаратами антимікробної дії дозволяє подовжити сезон перероблення свіжої сировини консервними підприємствами, зберегти якість і суттєво знизити її втрати. Пропонований спосіб достатньо простий і не вимагає значних витрат на вартість препарату і процес оброблення баклажанів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5556
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
znpvnutn_2015_1(1)__22.pdf649,52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.