Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5550
Название: Покращення харчової і біологічної цінності напівфабрикатів на основі суниці
Авторы: Заморська Ірина Леонідівна
Ключевые слова: хімічний склад, органолептичні властивості, заморожені плоди
Дата публикации: 2-фев-2017
Издатель: УНУС
Библиографическое описание: Заморська І.Л. Покращення харчової і біологічної цінності напівфабрикатів на основі суниці
Краткий обзор (реферат): Досліджено хімічний склад заморожених плодів суниці, абрикоса, вишні та виготовлених з них пюреподібних сумішей. За хімічним складом та органолептичною оцінкою встановлено кращі варіанти сумішей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5550
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття 7.pdf4,25 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.