Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5548
Название: Вплив попередньої обробки розчинами лимонної та аскорбінової кислот на якість заморожених ягід суниці
Авторы: Заморська Ірина Леонідівна
Ключевые слова: униця, заморожені ягоди, хімічний склад
Дата публикации: 2-фев-2017
Издатель: УНУС
Библиографическое описание: Заморська І.Л. Вплив попередньої обробки розчинами лимонної та аскорбінової кислот на якість заморожених ягід суниці
Краткий обзор (реферат): У статті досліджено хімічний склад свіжих та заморожених ягід суниці, попередньо оброблених водними розчинами лимонної та аскорбінової 245 кислот. За змінами фізико-хімічних показників у процесі заморожування встановлено найбільш доцільний спосіб попередньої обробки ягід.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5548
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник УНУС.pdf4,01 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.