ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ПЛОДІВ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИТА ЇЇ ЗБЕРЕЖЕННЯ В ПРОДУКТАХ КОНСЕРВУВАННЯ

Немає доступних мініатюр
Дата
2016-02-03
Автори
Найченко Володимир Михайлович
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
УНУС
Інструкція
Дисертацію присвячено вирішенню проблеми формування якості плодів чорної смородини та її збереження шляхом консервування заморожуванням, переробкою на соки, компоти, концентровані продукти. Науково обґрунтовано вплив агрокліматичних показників на тривалість періоду вегетації рослин чорної смородини, харчову та біологічну цінність плодів. Оптимізовано умови зберігання заморожених плодів, досліджено природу їх високої вологоутримуючої здатності, показано переваги швидкозаморожених плодів. Удосконалено способи попередньої обробки плодів для підвищення соковіддачі та встановлено їх вплив на якість соку. Показано вплив терміну, способу збирання плодів, їх короткострокового зберігання на товарний стан та якісні показники сировини і консервів. Досліджено збереженість біологічно активних речовин та колір продуктів. Ключові слова: плоди чорної смородини, помологічний сорт, агрокліматичні показники, хімічний склад, збереженість, заморожування, соки, компот, концентровані продукти.
Опис
Ключові слова
плоди чорної смородини, помологічний сорт, агрокліматичні показники, хімічний склад, збереженість, заморожування, соки, компот, концентровані продукти.
Бібліографічний опис
ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ПЛОДІВ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ ТА ЇЇ ЗБЕРЕЖЕННЯ В ПРОДУКТАХ КОНСЕРВУВАННЯ