Дослідження фенольного комплексу плодів дерену та розробка й оптимізація технології його переробки

Немає доступних мініатюр
Дата
2017-02-02
Автори
Гайдай, Ірина Володимирівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
УНУС
Інструкція
Показано, що сік із плодів дерену відноситься до антиокислювачів завдяки наявності в ньому концентрації вільних фенольних речовин. Установлено, що термічна обробка дерену з водою при співвідношенні 1:1 протягом 48 годин сприяє переходу антоціанів у екстракт порівняно із свіжовідпресованим соком, що підвищує їх концентрацію у 25 разів.
Опис
Ключові слова
фенольний комплекс, оптимізація технології
Бібліографічний опис
Гайдай І.В. Дослідження фенольного комплексу плодів дерену та розробка й оптимізація технології його переробки