Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5481
Название: Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажана
Авторы: Токар Анастасія Юхимівна
Ключевые слова: баклажани, псування, втрати, зберігання, холодильник, Полідез.
Дата публикации: 2-фев-2017
Издатель: УНУС
Библиографическое описание: Токар А.Ю., Попова Н.В., Миронюк С.С. Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажана
Краткий обзор (реферат): У статті зазначено, що плоди баклажана позитивно впливають на обмінні процеси в організмі людини і є цінною сировиною для консервної проми- словості й кулінарії, проте в результаті дії патогенної мікрофлори мають обмежений термін зберігання, тому успішного вирішення цієї проблеми можна досягти за рахунок післязбирального оброблення речовинами анти- мікробної дії. Досліджено вплив оброблення плодів баклажана сортів Алмаз і Сюрприз розчинами речовин антимікробної дії для зменшення втрат від мікробіального псування при зберіганні без охолодження та в умовах холоду.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5481
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
21_3.pdf5,82 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.