Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажана
Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажана
Немає доступних мініатюр
Файли
Дата
2017-02-02
Автори
Токар Анастасія Юхимівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
УНУС
Інструкція
У статті зазначено, що плоди баклажана позитивно впливають на обмінні
процеси в організмі людини і є цінною сировиною для консервної проми-
словості й кулінарії, проте в результаті дії патогенної мікрофлори мають
обмежений термін зберігання, тому успішного вирішення цієї проблеми
можна досягти за рахунок післязбирального оброблення речовинами анти-
мікробної дії. Досліджено вплив оброблення плодів баклажана сортів Алмаз і
Сюрприз розчинами речовин антимікробної дії для зменшення втрат від
мікробіального псування при зберіганні без охолодження та в умовах холоду.
Опис
Ключові слова
баклажани, псування, втрати, зберігання, холодильник, Полідез.
Бібліографічний опис
Токар А.Ю., Попова Н.В., Миронюк С.С. Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажана