Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5420
Название: Хіміко технологічна оцінка плодів актинідії
Авторы: Токар Анастасія Юхимівна
Ключевые слова: актинідія, аскорбінова кислота
Дата публикации: 2-фев-2017
Издатель: УНУС
Библиографическое описание: Токар А.Ю., Калайда К.В. Хіміко технологічна оцінка плодів актинідії
Краткий обзор (реферат): Наведено дані про вміст компонентів хімічного складу плодів актинідії високопродуктивних сортів холодостійких видів, перспективних для інтродукції на території України.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5420
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zbirnikunus76.ch.1.pdf1,83 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.