Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5417
Название: Хіміко-технологічна оцінка плодів агрусу для виготовлення некріплених виноматеріалів
Авторы: Токар Анастасія Юхимівна
Ключевые слова: плоди агрусу, некріплені виноматеріали
Дата публикации: 2-фев-2017
Издатель: УНУС
Библиографическое описание: Токар А.Ю. Хіміко-технологічна оцінка плодів агрусу для виготовлення некріплених виноматеріалів
Краткий обзор (реферат): Наведені результати досліджень з визначення якості плодів аґрусу, оптимізації процесу бродіння, рекомендованої раси дріжджів для виготовлення некріплених виноматеріалів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5417
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
-Zbirnik-UDAU-71.Ch.1.pdf2,72 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.