Вплив оброблення баклажанів на зменшення всмоктування олії під час їх обсмажування

Немає доступних мініатюр
Дата
2017-02-02
Автори
Токар Анастасія Юхимівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
УНУС
Інструкція
Розглянуто проблему зменшення всмоктування олії баклажанами за умови обсмажування під час виробництва закусочних консервів. Значний вміст олії в консервах обмежує їх споживання через високу калорійність. Досліджено вплив попереднього оброблення баклажанів на зменшення всмоктування олії під час обсмажування залежно від тривалості зберігання.
Опис
Ключові слова
баклажани, обсмажування, олія, замочування,
Бібліографічний опис
Токар А.Ю., Миронюк С.С.Вплив оброблення баклажанів на зменшення всмоктування олії під час їх обсмажування