Залежність спеціалізації сільського господарства від умов природного середовища (в контексті наукових досліджень професора С.М.Вуколова)

Немає доступних мініатюр
Дата
2015-09-23
Автори
Сонько, Сергій Петрович
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Умань: ВПЦ «Візаві»
Інструкція
Професор Вуколов був одним з перших, який викладав географію у Головному училищі садівництва, даючи студентам по суті екологічні знання про взаємозвязок організму і середовища. Цей глибинний звязок має вираз у сучасній спеціалізації сільського господарства, яка може бути або гармонійно вписана у природні ландшафти, або конфліктувати з ними. Досліджена сучасна спеціалізація сільськогог господарства Черкащини з виділенням виробничих типів і сільськогосподарських районів.
Опис
Дана стаття входить у авторський цикл робіт, присвячених екологізації сільського господарства
Ключові слова
Професор Вуколов, географічні знання, спеціалізація сільського господарства, виробничий тип, сільськогосподарські райони Черкащини
Бібліографічний опис
Інноваційні шляхи розвитку сучасного овочівництва: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 140-річчю від дня народження професора С.М.Вуколова та 135-річчю від дня народження академіка В.І.Едельштейна (23 вересня 2015 р)/Редкол.: Улянич О.І. (Відп.ред.) та ін..- Умань: ВПЦ «Візаві»,2015.- 68 с., - С.С. 45-49.