Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/2777
Название: Хімічний склад і фізичні характеристики молочних продуктів. Довідник
Другие названия: Khimichnyy sklad i fizychni kharakterystyky molochnykh produktiv. Dovidnyk
The chemical composition and physical properties of dairy products. Directory
Авторы: Скарбовійчук, О.М.
Кочубей-Литвиненко, О.В.
Чернюшок, О.А.
Федоров, В.Г.
Ключевые слова: молоко
хімічний склад
фізичні характеристики
Дата публикации: 2012
Издатель: НУХТ
Библиографическое описание: Хімічний склад і фізичні характеристики молочних продуктів. Довідник / О.М. Скарбовійчук, О.В. Кочубей-Литвиненко, О.А. Чернюшок, В.Г. Федоров. – К.: НУХТ, 2012. – 311 с.
Краткий обзор (реферат): Наведено вітчизняну термінологію молочної галузі. Розглянуто хімічний склад молочних продуктів, які виробляють вітчизняні підприємства України. Подано оновлені дані щодо фізичних характеристик сировини і молочних продуктів. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». Може бути корисний для фахівців виробничих, науково-дослідних і конструкторських установ, які працюють над створенням нових технологічних процесів, обладнання та продуктів молочної галузі. An terminology domestic dairy industry. Considered the chemical composition of dairy products that produce domestic enterprises of Ukraine. Posted updates on the physical characteristics of raw milk products. For university students studying the direction of "Food Technology and Engineering". It may be useful for production experts, research and development institutions that are working to create new processes, equipment and products of the dairy industry.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/2777
ISBN: 978-966-612-118-2
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри
1.6.2. Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини в галузі
1.6.3. Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини в галузі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Хімічний склад і фізичні характеристики молочних продуктів.pdf1,81 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.