Вплив гербіциду Лінтур 70 WG і регулятора росту рослин Емістим С на формування структури врожаю пшениці ярої

Немає доступних мініатюр
Дата
2014
Автори
Заболотна, Альона Вадимівна
Заболотний, Олександр Іванович
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Київ
Інструкція
Досліджено формування таких показників структури врожаю пшениці ярої як загальна кількість стебел, кількість продуктивних стебел, продуктивна кущистість, кількість і маса зерен з колоса за внесення гербіциду Лінтур 70 WG у нормах 120, 150 і 180 г/га як окремо, так і у бакових сумішах з регулятором росту рослин Емістим С. Встановлено, що застосування оптимальних норм гербіциду сприяє покращенню цих показників, а найвищі їх значення спостерігаються у разі сумісного внесення 120 г/га Лінтуру 70 WG у баковій суміші з Емістимом С. Внесення максимальної норми гербіциду (180 г/га) як окремо, так і у суміші з Емістимом С має інгібуючу дію на рослини пшениці ярої, що проявляється в зниженні параметрів досліджуваних показників структури врожаю посівів культури.
Опис
Ключові слова
пшениця яра, гербіцид лінтур 70 WG, регулятор росту емістим С, стеблостій, продуктивна кущистість, кількість і маса зерен, колос
Бібліографічний опис
Заболотна А. В. Вплив гербіциду Лінтур 70 WG і регулятора росту рослин Емістим С на формування структури врожаю пшениці ярої / А. В. Заболотна, О. І. Заболотний // Зб. наук. пр. «Наукові праці інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків». – Вип. 21. – Київ, 2014. – 190–195.