Формування деяких показників структури врожаю пшениці ярої за застосування гербіциду Лінтур 70 WG і регулятора росту рослин Емістим С

Немає доступних мініатюр
Дата
2013
Автори
Заболотна, Альона Вадимівна
Заболотний, Олександр Іванович
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Полтава
Інструкція
Досліджено формування таких показників структури врожаю пшениці ярої як кількість продуктивних стебел, продуктивна кущистість, кількість імаса зерен із колоса за внесення гербіциду «Лінтур 70WG, в.г.» у нормах 120, 150 і 180 г/га як окремо, так і у бакових сумішах із регулятором росту рослин «Емістим С». Встановлено, що застосування оптимальних норм гербіциду сприяє покращанню цих показників, а найвищі їх значення спостерігаються у разісумісного внесення 120 г/га «Лінтуру 70 WG, в.г.» убаковій суміші з «Емістимом С». Внесення максимальної норми гербіциду (180 г/га) як окремо, так і усуміші з «Емістимом С» має інгібуючу дію на рослини пшениці ярої, що проявляється у зниженні досліджуваних показників структури врожаю посівів культури.
Опис
Ключові слова
пшениця яра,, регулятор росту Емістим С, стеблостій, гербіцид Лінтур 70 WG, в.г.
Бібліографічний опис
Заболотна А. В. Формування деяких показників структури врожаю пшениці ярої за застосування гербіциду Лінтур 70 WG і регулятора росту рослин Емістим С / А. В. Заболотна, О. І. Заболотний // Вісник Полтавської державної аграрної академії. – №4(71). – 2013. – С. 37–40.