Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1844
Название: Інтенсифікація теплоперенесення під час стерилізації консервів
Другие названия: Intensy`fikaciya teploperenesennya pid chas stery`lizaciyi konserviv
Авторы: Скарбовійчук, О.М.
Кепко, О.І.
Федоров, В.Г.
Ключевые слова: стерилізація
автоклав
формула стерилізації
Дата публикации: 2010
Библиографическое описание: Скарбовійчук О.М., Кепко О.І., Федоров В.Г. Інтенсифікація теплоперенесення під час стерилізації консервів / Наук. Праці НУХТ. 2010., №32., - С.30‒31
Краткий обзор (реферат): Використання кінетичної енергії гріючої пари та охолоджуючої води дозволяє різко збільшити теплообмін із банками у вертикальному автоклаві та є підставою для розробки скорочених формул стерилізації
Описание: Adoption of kinetic energy of steam and cooling water permit abrupt raise of heat exchange with preserve cans in vertical autoclave, it is ground for elaboration of sterilization formulas shortening. Keywords: sterilization - autoclave -formulas shortening.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1844
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.