Залежність фізіологічних процесів та продуктивності посівів ярого ячменю від застосування різних норм гербіциду Гранстару окремо і в сумішах з регулятором росту рослин Емістимом С

Немає доступних мініатюр
Дата
2004
Автори
Карпенко, Віктор Петрович
Грицаєнко, Зінаїда Мартинівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Інструкція
Встановлено, що під впливом гербіциду гранстару, внесеного в нормі 15 г/га сумісно з емістимом С (5 мл/га), у рослинах ярого ячменю в значній мірі активізується проходження основних фізіолого-біохімічних процесів, що сприяє збільшенню урожайності зерна культури та покращенню його якості. The influence of granstar herbicide applied at the rate of 15 grams per hectare with emistym C at the rate of 5 milligrams per hectare facilitates the basic physico-biochemical processes in spring barley which leads to the increase of yields and raising the quality of grain.
Опис
Ключові слова
фізіологічні процеси, ячмінь ярий, гербіцид, регулятор росту рослин
Бібліографічний опис
Грицаєнко З.М. Залежність фізіологічних процесів та продуктивності посівів ярого ячменю від застосування різних норм гербіциду Гранстару окремо і в сумішах з регулятором росту рослин Емістимом С / Грицаєнко З.М., Карпенко В.П. // Зб. наук праць УДАУ, присвячений 160 – річчю навч. закладу. – Умань, 2004. – Вип. 58. – С. 147 – 152.