БІОЛОГІЧНО АКТИВНІ РЕЧОВИНИ В РОСЛИННИЦТВІ

Немає доступних мініатюр
Дата
2008
Автори
Грицаєнко, Зінаїда Мартинівна
Пономаренко, Сергій Платонович
Карпенко, Віктор Петрович
Леонтюк, Ірина Борисівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
К.: "Нічлава"
Інструкція
В навчальному посібнику „Біологічно активні речовини в рослинництві” представлені класифікація і детальна характеристика біологічних препаратів (мікробіологічних та регуляторів росту рослин), технології їх застосування на різних сільськогосподарських культурах; висвітлені питання доцільності застосування біологічних препаратів у сумішах з гербіцидами; машини і техніка їх застосування; подані заходи особистої та громадської безпеки під час роботи з біологічними препаратами і санітарно-технічні вимоги до них. Книга немає аналогів в Україні серед навчальної літератури і заслуговує на видання як навчальний посібник для студентів агрономічних спеціальностей аграрних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації, викладачів, агрономів сільськогосподарських підприємств, фермерів і орендаторів.
Опис
Ключові слова
біологічно активні речовини, рослинництво, Biologically active substances, crop, регулятори росту рослин, plant growth regulators
Бібліографічний опис
Біологічно активні речовини в рослинництві / Грицаєнко З.М., Пономаренко С.П., Карпенко В.П., Леонтюк І.Б. – К.,ЗАТ „НІЧЛАВА”, 2008. – 352 с. (з них ілюстровано 35)