Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1599
Title: Якість харчових продуктів та безпека харчування як фактор продовольчої безпеки держави
Authors: Манзій, Інна Борисівна
Keywords: продовольча безпека
продукти харчування
якість
екологічно чиста продукція
Issue Date: Nov-2007
Publisher: Редакційно-видавничий відділ Харківського НТУСГ
Citation: Манзій І. Б. Якість харчових продуктів та безпека харчування як фактор продовольчої безпеки держави: матеріали П’ятої міжнар. наук.-практ. конф. [„Ринкова трансформація економіки АПК”], (Харків, 27—28 листоп. 2007 р.) / І. Б. Манзій. –– Х.: ХНТУСГ, 2007. –– С. 115––117.
Abstract: Публікацію присвячено якості харчових продуктів та безпеці харчування як фактору продовольчої безпеки держави. Результати дослідження переконують, що принцип якості продовольчої безпеки реалізується через досягнення повноцінного рівня харчування населення за рахунок споживання високоякісних та екологічно безпечних продуктів харчування.
URI: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1599
Appears in Collections:Наукові матеріали кафедри



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.