Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1599
Название: Якість харчових продуктів та безпека харчування як фактор продовольчої безпеки держави
Авторы: Манзій, Інна Борисівна
Ключевые слова: продовольча безпека
продукти харчування
якість
екологічно чиста продукція
Дата публикации: ноя-2007
Издатель: Редакційно-видавничий відділ Харківського НТУСГ
Библиографическое описание: Манзій І. Б. Якість харчових продуктів та безпека харчування як фактор продовольчої безпеки держави: матеріали П’ятої міжнар. наук.-практ. конф. [„Ринкова трансформація економіки АПК”], (Харків, 27—28 листоп. 2007 р.) / І. Б. Манзій. –– Х.: ХНТУСГ, 2007. –– С. 115––117.
Краткий обзор (реферат): Публікацію присвячено якості харчових продуктів та безпеці харчування як фактору продовольчої безпеки держави. Результати дослідження переконують, що принцип якості продовольчої безпеки реалізується через досягнення повноцінного рівня харчування населення за рахунок споживання високоякісних та екологічно безпечних продуктів харчування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1599
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.