ОСНОВИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОГО ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ В УМОВАХ ВСТУПУ УКРАЇНИ ДО СОТ
ОСНОВИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОГО ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ В УМОВАХ ВСТУПУ УКРАЇНИ ДО СОТ
Немає доступних мініатюр
Файли
Дата
2007
Автори
Клименко, Лідія Василівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Вісник ХНАУ.
Інструкція
Розглянуто проблеми виробництва свинини за умов інтеграції України до міжнародних економічних структур. Запропоновано систему заходів із управління конкурентоспроможністю та якістю свинини.
Опис
Рассмотрены проблемы производства свинины при условиях интеграции Украины в международные экономические структуры. Предложена система мероприятий по управлению конкурентоспособностью та качеством свинины.
Ключові слова
конкурентоспроможне виробництво,
виробництво свинини,
інтенсивні напрями розвитку,
інтеграція
Бібліографічний опис
Клименко Л.В. Основи конкурентоспроможного виробництва свинини в умовах вступу України до СОТ / Л.В. Клименко// Вісник ХНАУ. Серія «Економіка АПК і природокористування» / Ред. кол.: В.П. Март’янов та ін. – 2007. – № 4 – С. 117 – 121.