Розвиток інтеграційних процесів у продуктових підкомплексах АПК

Немає доступних мініатюр
Дата
2015
Автори
Парубок, Наталія Василівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Видавничий дім «Гельветика»
Інструкція
У статті досліджено питання щодо формування продуктових підкомплексів в межах АПК. Розглянуто особливості міжгалузевих інтегрованих структур та складові аграрно-промислового виробничого циклу. Висвітлено позитивні наслідки функціонування продуктових вертикалей.
Опис
Ключові слова
інтеграційні процеси, продуктові підкомплекси, інтеграційні формування
Бібліографічний опис
Парубок Н.В. Розвиток інтераційних процесів у продуктових підкомплексах АПК/ Н.В. Парубок //Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія «Економічні науки». Випуск 12. Частина 2.-Видавничий дім «Гельветика», - 2015. - С. 52-56