Виробничий цикл у галузі свинарства: національний та світовий досвід

Немає доступних мініатюр
Дата
2006-12
Автори
Клименко, Лідія Василівна
Дмитрук, Борис Пахомович
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
ЗАТ "Нічлава"
Інструкція
У науковій монографії аналізується сучасний стан та обґрунтовано шляхи підвищення економічної ефективності виробництва свинини на основі скорочення тривалості виробничого циклу галузі: поліпшення племінної роботи, зміцнення кормової бази та удосконалення годівлі тварин, впровадження промислових технологій в поєднанні з використанням сучасних досягнень та прогресивних форм організації виробництва. Висвітлено основні методологічні та практичні підходи пошуку нових інтенсивних напрямів розвитку галузі, застосування енерго- та ресурсозберігаючих технологій та інноваційно-інвестиційних розробок у виробництво продукції свинарства. Матеріал викладений в монографії розрахований на керівників та спеціалістів агропромислових підприємств, викладачів, аспірантів та студентів аграрних закладів.
Опис
Наукова монографія
Ключові слова
виробничий цикл, економічна ефективність, виробництво свинини, управління підприємством, світовий досвід, кормова база, племінне свинарство, технологія утримання, ресурсозберігаючі технології, стратегія розвитку
Бібліографічний опис
Виробничий цикл у галузі свинарства: національний та світовий досвід. /Дмитрук Б.П., Клименко Л.В. // К.: ЗАТ «Нічлава», 2006. – 200 с.