Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1222
Название: Виробничий цикл у галузі свинарства: національний та світовий досвід
Авторы: Клименко, Лідія Василівна
Дмитрук, Борис Пахомович
Ключевые слова: виробничий цикл
економічна ефективність
виробництво свинини
управління підприємством
світовий досвід
кормова база
племінне свинарство
технологія утримання
ресурсозберігаючі технології
стратегія розвитку
Дата публикации: дек-2006
Издатель: ЗАТ "Нічлава"
Библиографическое описание: Виробничий цикл у галузі свинарства: національний та світовий досвід. /Дмитрук Б.П., Клименко Л.В. // К.: ЗАТ «Нічлава», 2006. – 200 с.
Краткий обзор (реферат): У науковій монографії аналізується сучасний стан та обґрунтовано шляхи підвищення економічної ефективності виробництва свинини на основі скорочення тривалості виробничого циклу галузі: поліпшення племінної роботи, зміцнення кормової бази та удосконалення годівлі тварин, впровадження промислових технологій в поєднанні з використанням сучасних досягнень та прогресивних форм організації виробництва. Висвітлено основні методологічні та практичні підходи пошуку нових інтенсивних напрямів розвитку галузі, застосування енерго- та ресурсозберігаючих технологій та інноваційно-інвестиційних розробок у виробництво продукції свинарства. Матеріал викладений в монографії розрахований на керівників та спеціалістів агропромислових підприємств, викладачів, аспірантів та студентів аграрних закладів.
Описание: Наукова монографія
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1222
ISBN: 966-8939-13-1
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Підручник.pdfНаукова монографія "Виробничий цикл у галузі свинарства: національний та світовий досвід"2,43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.