Рівень виробництва та споживання продукції скотарства у Черкаській області

Немає доступних мініатюр
Дата
2012
Автори
Бленда, Наталія Олександрівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Уманський національний університет садівництва
Інструкція
В статті визначено стан та тенденції виробництва продукції скотарства у Черкаській області та частку сільськогосподарських підприємств у валовому виробництві. Розглянуто основні фактори, що впливають на рівень споживання яловичини та молока.
Опис
Ключові слова
виробництво, продукція тваринництва, споживання, сільськогосподарські підприємства
Бібліографічний опис
Бленда Н.О. Рівень виробництва та споживання продукції скотарства у Черкаській області / Н.О. Бленда // Зб. наук. праць Уманського національного університету садівництва. – Умань: УНУС, 2012. – Вип. 77, Ч. 2: Економіка. – С. 75-80.