Факультет економіки і підприємництва
Постійний URI для цього розділу
Огляд
Перегляд Факультет економіки і підприємництва по Автор "Anishchenko Halyna"
Результати на сторінці
Параметри сортування
-
МатеріалThe impact of the war on Internet trade in Ukraine and the world: Consumer trends and expectations(Collection of materials of the International Conference on Business and Technology (ICBTISTANBUL’2023), 2023-05) Anishchenko Halyna ; Havryliuk Yuliia ; Reznik Nadiia P. ; Druzhynina Iryna ; Omelianenko Maryna ; Novykova InnolaKeywords: Internet trade, forms of Internet trade, demand, development prospects, world trade, national economy, development trends.
-
МатеріалСадова бухгалтерія: облік та калькулювання розсади суниці фріго(Uteka.ua: електронне видання для керівників і бухгалтерів, 2023-10-11) Аніщенко Галина ; Anishchenko HalynaКлючові слова: розсада, суниці фріго, облік витрат, точка розподілу витрат, методи калькулювання, калькулювання, собівартість. Key words: seedlings, strawberry frigo, cost accounting, cost distribution point, costing methods, costing, costing. У статті описано технологічні особливості вирощування розсади суниці за методом форіго та їх вплив на побудову виробничого обліку. Описано методи калькулвання та порядок здійснення калькуляційних розрахунків продукції маточних розсадників. Зазначено порядок ідентифікації розсади як об'єкта обліку під час оприбуткування, документування. Наведено приклади калькуляційних розрахунків та закриття рахунків з обліку вирощування розсади з врахуванням способів оцінки продукції. The article describes the technological features of growing strawberry seedlings using the forigo method and their impact on the construction of production records. Costing methods and the procedure for costing calculations of production of nursery nurseries are described. The procedure for identification of seedlings as an object of accounting during registration and documentation is specified. Examples of costing calculations and closing accounts for the accounting of growing seedlings are given, taking into account the methods of product evaluation.