Навчально-методичне забезпечення кафедри : [88] Главная страница коллекции

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 20 of 88
Дата выпускаНазваАвторы(ы)
30-авг-2016Методичні вказівки до виконання семінарських (практичних) завдань та самостійної роботи з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»Парубок, Наталія Василівна
30-авг-2016Методичні вказівки до виконання семінарських (практичних) завдань та самостійної роботи з дисципліни «Cтрахування в готельно-ресторанній сфері»Парубок, Наталія Василівна
2016Робоча програма з дисципліни "Основи наукових досліджень" напрям підготовки 6.140103 "Туризм", 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"Транченко, Людмила Володимирівна
2016Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Стандартизація, сертифікація і метрологія»» для студентів ІІІ курсу денної форми навчання, галузі знань 1401 Сфера обслуговування, напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справаКожухівська, Раїса Борисівна
2016Інструктивно-методичні вказівки для проведення семінарських занять з дисципліни «УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ»» для студентів ІV курсу денної форми навчання, галузі знань 1401 Сфера обслуговування, напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справаКожухівська, Раїса Борисівна
2016Опорний конспект лекцій з дисципліни «Стандартизація, сертифікація і метрологія»» для студентів ІІІ курсу денної форми навчання, галузі знань 1401 Сфера обслуговування, напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справаКожухівська, Раїса Борисівна
2016Опорний конспект лекцій з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» » для студентів ІV курсу денної форми навчання, галузі знань 1401 Сфера обслуговування, напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справаКожухівська, Раїса Борисівна
2016Методичні рекомендації до проведення семінарських занять та самостійної роботи з дисципліни «Світовий туризм і готельне господарство» » для студентів ІІ курсу денної форми навчання, галузі знань 1401 Сфера обслуговування, напряму підготовки 6.140103 ТуризмКожухівська, Раїса Борисівна
2016Опорний конспект лекцій з дисципліни «Світовий туризм і готельне господарство» для студентів ІІ курсу денної форми навчання, галузі знань 1401 Сфера обслуговування, напряму підготовки 6.140103 ТуризмКожухівська, Раїса Борисівна
2016Інструктивно-методичні матеріали для проведення семінарських занять з дисципліни «Планування і організація туристичного бізнесу» для студентів ІV курсу денної форми навчання, галузі знань 1401 Сфера обслуговування, напряму підготовки 6.140103 ТуризмКожухівська, Раїса Борисівна
сен-2016Методичні рекомендації з дисципліни «Управління змінами» для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» заочної форми навчанняМалюга, Людмила Миколаївна
2016Опорний конспект лекцій з дисципліни «Організація захисту прав роботи споживачів»Кожухівська, Раїса Борисівна
2016Методичні матеріали, завдання, і вказівки для організації самостійної роботи з дисципліни «Організація захисту прав роботи споживачів»Кожухівська, Раїса Борисівна
2016Опорний конспект лекцій з дисципліни «Організація захисту прав роботи споживачів»Кожухівська, Раїса Борисівна
дек-2016Методичні вказівки з проведення практичних занять, організації самостійної та індивідуальної роботи з дисципліни "Туроперейтинг" для студентів денної форми навчання зі спеціальності 242 "Туризм"Тимчук, Світлана Володимирівна
дек-2016Методичні вказівки з дисципліни "Туроперейтинг" до виконання курсової роботи для студентів денної форми навчання зі спеціальності 242 ТуризмТимчук, Світлана Володимирівна
сен-2016Опорний конспект лекцій з дисципліни "Планування розвитку територій"Малюга, Людмила Миколаївна
апр-2014Створення та функціонування маркетингових кооперативів в аграрній сфері УкраїниСаковська, Олена Миколаївна
2016Конспект лекцій з дисципліни "Організація і проектування фірми"Саковська, Олена Миколаївна
2016Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни «Організація ціноутворення в готельно-ресторанній справі» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»Нагернюк, Діана Валентинівна
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 20 of 88