ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТАЛОСТІ РОЗВИТКУ ХЛІБОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ РЕГІОНУ

Немає доступних мініатюр
Дата
2009-05
Автори
Комісаренко, Євген Миколайович
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Інститут аграрної економіки" УААН
Інструкція
присвячено дослідженню теоретико-методичних принципів забезпечення сталості розвитку підприємств хлібопродуктового підкомплексу: розглянуто теоретичні основи, методи оцінювання й особливості їх розвитку. Проаналізовано сучасний стан зерновиробництва, задоволення потреб населення регіону в хлібопродуктах, оцінено розвиток за показниками сталості на прикладі підприємств Вінницької області. Сформульовано й обґрунтовано концептуальні принципи забезпечення та здійснено прогноз перспективи сталості розвитку хлібопродуктового підкомплексу. Викладено рекомендації щодо оптимізації виробництва борошна і хліба в адміністративних районах та містах Вінницької області за критерієм сталості розвитку.
Опис
Ключові слова
розвиток, сталість, виробництво хліба, виробництво зерна, забезпечення сталості, сталість розвитку, забезпечення сталості розвитку, продовольча безпека
Бібліографічний опис