СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ ТА КОНЦЕНТРАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА ЯК ФАКТОРИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ

Немає доступних мініатюр
Дата
2012
Автори
Харенко, Андрій Олександрович
Бурляй, Олександр Леонідович
Бурляй, Галина Леонідівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Умань
Інструкція
Досліджена залежність конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств Черкаської області від рівня спеціалізації та концентрації виробництва, внесені пропозиції щодо раціональних розмірів господарюючих суб’єктів.
Опис
Ключові слова
спеціалізація, концентрація виробництва, конкурентоспроможність, ефективність
Бібліографічний опис
Харенко А. О. Спеціалізація та концентрація виробництва для забезпечення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств / А. О. Харенко, О. Л. Бурляй, Г.Л. Бурляй : зб. наук. праць Уманського національного університету садівництва. –Умань, 2012. – Вип. 80. – Ч. 2. – С. 12 – 22