Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/7291
Title: Методичні вказівки призначені для виконання самостійної роботи з дисципліни «Технологія консервованих
Authors: Заболотна, Альона Вадимівна
Keywords: Технологія консервованих продуктів функціонального призначення
Issue Date: 22-Mar-2020
Publisher: УНУС
Citation: Заболотна А.В. Методичні вказівки призначені для виконання самостійної роботи з дисципліни «Технологія консервованих продуктів функціонального призначення» студентами спеціальності 181 «Харчові технології» інженерно-технологічного факультету.– Умань: УНУС, 2019.- 14 с.
URI: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/7291
Appears in Collections:Навчально-методичне забезпечення кафедри



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.