Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/7058
Title: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з Технології мяса, мясопродуктів та риби
Authors: Миронюк, Сергій Степанович
Keywords: Технологія мяса, мясопродуктів та риби
Issue Date: 19-Feb-2020
Publisher: УНУС
Citation: Миронюк С.С. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з Технології мяса, мясопродуктів та риби. Умань, 2017
URI: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/7058
Appears in Collections:Навчально-методичне забезпечення кафедри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з Технології мяса, мясопродуктів та риби.doc
???org.dspace.app.webui.jsptag.ItemTag.accessRestricted???
1.75 MBMicrosoft WordView/Open 


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.