Спосіб виробництва крупи з пшениці спельти № 1 і подрібнених із пшениці спельти № 1, 2, 3

Немає доступних мініатюр
Дата
2017-07-25
Автори
Любич Віталій Володимирович, Новіков Володимир Вікторович, Возіян Валерія Валеріївна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, вул. Глазунова, 1, м. Київ – 42, 01601
Інструкція
Спосіб виробництва крупи з пшениці спельти № 1 і подрібнених із пшениці спельти № 1, 2, 3, у якому зерно зволожують в зволожувальній машині до вологості 15,0-15,5 % і відволожують в бункерах для відволожування впродовж 30 хв. Лущать на машині "Каскад" до індексу лущіння 11-13 %. Відходи відокремлюють аспіраційною колонкою, після кожної системи проводять сепарування отриманого продукту через дуаспіратор. Перед аспіраційною мережею та машинами ударно-стиральної дії встановлюють магнітну колонку. Після другої системи круп'яний продукт сепарують на розсійнику для отримання крупи з пшениці спельти № 1, для отримання подрібнених круп зерно після лущіння подрібнюють на вальцьовому верстаті і спрямовують на розсійник, де відбирають крупи № 1, 2, 3.
Опис
Ключові слова
крупа, пшениця спельти, №1, крупи подрібнені, № 1, 2, 3,
Бібліографічний опис
Пат. 118059 Україна, МПК A23L 7/00, B02C 23/00. Спосіб виробництва крупи з пшениці спельти № 1 і подрібнених із пшениці спельти № 1, 2, 3 // Любич В. В., Новіков В.В., Возіян В. В.; заявник та власник Уманський національний університет садівництва. – № u 2016 13208; заявл. 23.12.2016., чинний з 25.07.2017, Бюл. № 14.