Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6600
Title: ЯКІСТЬ І КРІОРЕЗИСТЕНТНІСТЬ ЗАМОРОЖЕНИХ ЯГІД СУНИЦІ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ В РОЗЧИНАХ ЗІ СТРУКТУРОУТРИМУЮЧИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ
Authors: Заморська І.Л.
Keywords: заморожування, суниця, розчин
Issue Date: 14-Mar-2018
Publisher: УНУС
Citation: ЯКІСТЬ І КРІОРЕЗИСТЕНТНІСТЬ ЗАМОРОЖЕНИХ ЯГІД СУНИЦІ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ В РОЗЧИНАХ ЗІ СТРУКТУРОУТРИМУЮЧИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ
URI: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6600
Appears in Collections:Навчально-методичне забезпечення кафедри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
unus.pdf395.36 kBAdobe PDFView/Open 


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.