Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6572
Название: Лекційний матеріал із дисципліни "Процеси і апарати харчових виробництв"
Авторы: Головкіна, Леся Іванівна
Ключевые слова: закони рівноваги
критерії подібності
оптимізація
Дата публикации: 2018
Издатель: УНУС
Библиографическое описание: Умань, УНУС, 2018 р.
Краткий обзор (реферат): Лекційний матеріал із дисципліни процеси і апарати харчових виробництв для студентів напряму навчання 181 "Харчові технології"
Описание: Лекційний матеріал із дисципліни процеси і апарати харчових виробництв для студентів напряму навчання 181 "Харчові технології"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6572
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри
1.3.1. Процеси і апарати харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Загальні закони харч. виробництв (модуль 1).doc492,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.