Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6430
Название: Методичні матеріали до виконання практичних робіт із дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів» для студентів спеціальності 181 – «Харчові технології», освітній ступінь магістр
Авторы: Желєзна, Валерія Валеріївна
Ключевые слова: оптимізація, галузь, зернопереробка
Дата публикации: 29-окт-2017
Издатель: УНУС
Библиографическое описание: Методичні матеріали до виконання практичних робіт із дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів» для студентів спеціальності 181 – «Харчові технології», освітній ступінь магістр. УНУС, 2017. – 69с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6430
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Методичні матеріали для виконання практичних робіт.doc2,07 MBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.