Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6361
Название: Робоча програма з дисципліни: Біотехнологічні процеси у технології консервованих продуктів
Авторы: Василишина О.В.
Ключевые слова: біотехнологічні процеси у технології консервованих продуктів
Дата публикации: 27-сен-2017
Издатель: УНУС
Библиографическое описание: Робоча програма з дисципліни: Біотехнологічні процеси у технології консервованих продуктів
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6361
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
БІОТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ У ТЕХНОЛОГІЇ КОНСЕРВОВАНИХ ПРОДУКТІВ 2017.doc129,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.