Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6350
Название: Лекційний матеріал із дисципліни "Процеси і апарати харчових виробництв"
Авторы: Головкіна, Леся Іванівна
Ключевые слова: теплові апарати, конденсування
випарювання,
Дата публикации: 2017
Издатель: УНУС
Библиографическое описание: Головкіна Л.І. Процеси і апарати харчових виробництв. Лекційний матеріал, 2017
Краткий обзор (реферат): лекційний матеріал для студентів інженерно-технологічного факультету
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6350
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Модуль IV Теплові процеси.docЛекційний матеріал із дисципліни "Процеси і апарати харчових виробництв"671,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.