Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/621
Title: Методичні рекомендації для виконання та оформлення контрольної роботи студентами факультету агрономії заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня „Спеціаліст” за спеціальністю 7.09010101 та «Магістр» за спеціальністю 8.09010101 – «Агрономія»
Authors: Вишневська, Леся Василівна
Зінченко, Олександр Іванович
Січкар, Андрій Олександрович
Кононенко, Лідія Михайлівна
Рогальський, Сергій Владиславович
Keywords: методичні рекомендації
контрольна робота
світові агротехнології
Issue Date: 2-Nov-2015
Publisher: Уманський національний університет садівництва
Citation: Вишневська Л.В. Методичні рекомендації для виконання та оформлення контрольної роботи студентами факультету агрономії заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня „Спеціаліст” за спеціальністю 7.09010101 та «Магістр» за спеціальністю 8.09010101 – «Агрономія» / Л.В. Вишневська, О.І. Зінченко, А.О. Січкар, Л.М. Кононенко, С.В. Рогальський. – Умань: Редакційно-видавничий відділ УНУС, 2015. – 12 с.
Series/Report no.: Методичні рекомендації;
Abstract: Методичні рекомендації для виконання та оформлення контрольної роботи студентами факультету агрономії заочної форми навчання відповідають вимогам Типової програми з навчальної дисципліни «Світові агротехнології» для підготовки спеціалістів напряму 7.09010101 та магістрів напряму 8.09010101 „Агрономія” у вищих навчальних закладах ІІІ-ІV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики та продовольства України, затвердженої Департаментом аграрної освіти, науки та дорадництва Міністерства аграрної політики та продовольства України 10 листопада 2009 року.
URI: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/621
Appears in Collections:Навчально-методичне забезпечення кафедри
2.2.3.8 Технічні культури
2.2.3.7 Програмування врожаїв
1.2.11 Кормовиробництво та луківництво
1.2.10 Рослинництво

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СВАТ_зфн.pdf349.12 kBAdobe PDFView/Open 


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.