Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5965
Название: Методичні вказівки до лабораторних занять з аналітичної хімії для студентів спеціальності 181 Харчові технології
Другие названия: методичні вказівки
Авторы: Ляховська, Неля Олександрівна
Ключевые слова: аналітична хімія
Дата публикации: 2017
Издатель: Умань : Уманський НУС: Редакційно-видавничий відділ
Библиографическое описание: Ляховська Н.О. Методичні вказівки до лабораторних занять з аналітичної хімії для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» / Н.О. Ляховська, І.Д. Жиляк − Умань : Уманський НУС: Редакційно-видавничий відділ, 2017 – 52 с.
Краткий обзор (реферат): методичні вказівки до лабораторних занять
Описание: якісний і кількісний аналіз
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5965
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри
1.1.6. Аналітична хімія

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
методичкні вкуазівки до лабораторних занять з аналітичної хімії.pdfнавчально-методичні матеріали1,23 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.