Ефективність виробництва продукції бджільництва в сільськогосподарських підприємствах

Немає доступних мініатюр
Дата
2014-06
Автори
Жученко, Дмитро Борисович
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Видавничо-поліграфічний центр «Візаві»
Інструкція
Визначено теоретичні, методичні та прикладні чинники підвищення ефективності виробництва продукції бджільництва, як цілісної системи економічних, технологічних, організаційних факторів, що забезпечують розвиток галузі бджільництва в сучасних умовах господарювання. Проаналізовано теоретичні засади функціонування галузі бджільництва та окреслено роль бджолопродукції і бджолозапилення в продовольчому забезпеченні населення та розвитку інших галузей АПК. Визначено динаміку і тенденції розвитку галузі бджільництва, розкрито основні чинники, що формують ефективність виробництва її продукції. Розроблено комплексну модель оптимального плану розвитку галузі бджільництва в сільськогосподарських підприємствах і сформовано концептуальні положення щодо розвитку галузі бджільництва та підвищення ефективності виробництва продукції на перспективу.
Опис
Ключові слова
бджільництво, ефективність виробництва, концентрація, продуктивність, оптимальний план розвитку, кооперативне об’єднання пасічників, сільськогосподарські підприємства
Бібліографічний опис
Жученко, Дмитро Борисович. Ефективність виробництва продукції бджільництва в сільськогосподарських підприємства. 08.00.04-економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) [Текст] : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук / Д. Б. Жученко, 2014. - 20 с.