Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5879
Title: Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни "Інформаційні технології в готельно-ресторанній та туристичній індустрії" для студентів освітнього рівня бакалавр зі спеціальностей 241 "Готельно-ресторанна справа", 242 "Туризм"
Authors: Ліщук, Роман Ігорович
Keywords: інформаційні технології
СУБД
БД
Issue Date: 2016
Publisher: УНУС
Citation: Ліщук Р.І. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни "Інформаційні технології в готельно-ресторанній та туристичній індустрії". - Умань, 24 с.
Abstract: Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни "Інформаційні технології в готельно-ресторанній та туристичній індустрії" формують практичні навички з основ розробки і використання інформаційних технологій: принципів побудови сучасних баз даних та систем управління базами даних, організації діалогу користувача з інформаційною системою, методів збору, обробки, передачі і використання інформації.
URI: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5879
Appears in Collections:1.4.8. Інформаційні технології в готельно-ресторанній та туристичній індустрії
1.5.5. Інформаційні технології в готельно-ресторанній та туристичній індустрії
Навчально-методичне забезпечення кафедри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
lab.doc
???org.dspace.app.webui.jsptag.ItemTag.accessRestricted???
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни "Інформаційні технології в готельно-ресторанній та туристичній індустрії"1.12 MBMicrosoft WordView/Open 


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.