Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5835
Название: Опорний конспект лекцій з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» » для студентів ІV курсу денної форми навчання, галузі знань 1401 Сфера обслуговування, напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа
Авторы: Кожухівська, Раїса Борисівна
Ключевые слова: Управління
якість
готельно-ресторанне господарстві
послуги
Дата публикации: 2016
Издатель: УНУС
Библиографическое описание: Методичні матеріали, завдання, і вказівки для організації самостійної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» для студентів ІV курсу денної форми навчання, галузі знань 1401 Сфера обслуговування, напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа /Р.Б. Кожухівська. – Умань: УНУС, 2016– 32 с.
Краткий обзор (реферат): В опорному конспекті наведено питання з кожної теми навчального модулю, тестові засоби діагностики, необхідні для виявлення рівня засвоєння знань студентів протягом семестру, також надані завдання для самостійної роботи тощо.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5835
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри
1.3.4. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
опорний конспект лекцій.pdf659,79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.