Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5630
Title: Опорний конспект лекцій з дисципліни "Товарознавство" для студентів спеціальності І курсу 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Тимчук, Світлана Володимирівна
Keywords: товарознавство
концепції харчування
класифікація
якість
зберігання
транспортування
обробка
асортимент
Issue Date: Dec-2016
Publisher: Видавничо-редакційний відділ УНУС
Citation: Опорний конспект лекцій з дисципліни "Товарознавство" для студентів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" першого курсу
Abstract: Вивчення курсу передбачає засвоєння студентами теоретичних знань та набуття практичних навичок, потрібних для підготовки спеціалістів. Товарознавство є дисципліною, що формує у майбутніх фахівців доско¬налі знання про формування асортименту товарів, їх якісні показники та вчить розбиратись у положеннях нормативно-технічної документації, у відповідності до якої йде виробництво. Вивчення курсу зумовлено також актуальністю розв’язання проблеми за-безпечення сфери торгівлі і виробництва якісними товарами та необхідністю підтримки належних умов при їх зберіганні і реалізації.
URI: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5630
Appears in Collections:1.2.2. Товарознавство
Навчально-методичне забезпечення кафедри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Конспект лекцій з дисципліни Товарознавство.pdf
???org.dspace.app.webui.jsptag.ItemTag.accessRestricted???
Опорний конспект лекцій683.08 kBAdobe PDFView/Open 


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.