Вплив попередньої обробки розчинами лимонної та аскорбінової кислот на якість заморожених ягід суниці

Немає доступних мініатюр
Дата
2017-02-02
Автори
Заморська Ірина Леонідівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
УНУС
Інструкція
У статті досліджено хімічний склад свіжих та заморожених ягід суниці, попередньо оброблених водними розчинами лимонної та аскорбінової 245 кислот. За змінами фізико-хімічних показників у процесі заморожування встановлено найбільш доцільний спосіб попередньої обробки ягід.
Опис
Ключові слова
униця, заморожені ягоди, хімічний склад
Бібліографічний опис
Заморська І.Л. Вплив попередньої обробки розчинами лимонної та аскорбінової кислот на якість заморожених ягід суниці