Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5426
Название: Методичні рекомендаціїї до семінарських занять з дисципліни Оргацізація готельного господарства для студентів напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа
Авторы: Непочатенко, Валентина Олександрівна
Ключевые слова: готельне господарство
засоби розміщення
організація обслуговування
Дата публикации: 2016
Издатель: Уманський національний університет садівництва
Библиографическое описание: Непочатенко В.О. Методичні рекомендаціїї до семінарських занять з дисципліни Оргацізація готельного господарства для студентів напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа– Умань, 2016. – 36 с.
Краткий обзор (реферат): Головна мета дисципліни «Організація готельного господарства» полягає у засвоєні студентами теоретичних основ організації функціонування підприємства готельного господарства на ринку, а також сприйнятті ними готельного господарства, як невід’ємної частини сфери туризму України.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5426
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри
1.2.7. Організація готельного господарства



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.