Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5338
Название: Типова програма з ПіАХВ
Авторы: Мамелюк, Наталія Станіславівна
Вольвак, Сергій Федорович
Ключевые слова: Кредити
Модулі
Структура дисципліни
Теоретичні основи
Механічні процеси і апарати
Гідромеханічні процеси і апарати
Теплові процеси і апарати
Масообмінні процеси і апарати
Дата публикации: 2012
Издатель: Київ «Аграрна освіта»
Библиографическое описание: Програма навчальної дисципліни "Процеси і апарати харчових виробництв" для підготовки фахівців ОКР «бакалавр» напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» у вищих навчальних закладах ІI-IV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики та продовольства України
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5338
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри
1.3.1. Процеси і апарати харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Типова програма з ПіА.pdf214,4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.