Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5211
Название: Методичні вказівки до виробничої практики для студентів 4 курсу, напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
Авторы: Транченко, Людмила Володимирівна
Ключевые слова: готель, ресторан, практика
виробнича практика
Дата публикации: 2017
Издатель: Уманський національний університет садівництва
Библиографическое описание: Методичні вказівки до виробничої практики у закладах сфери обслуговування (для студентів 4 курсу галузь знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа») / [Л.В. Транченко]. – Умань 2017. – 37 с.
Краткий обзор (реферат): Методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики студентами ІV курсу денної форми навчання, галузі знань 1401 Сфера обслуговування, напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» розроблені відповідно до Положення про проведення практики студентів вищих навчальних закладів України і розкривають сутність та зміст процесу практичної підготовки студентів на базі підприємств, установ і організацій, визначають основні обов’язки сторін, висвітлюють порядок контролю виконання студентами розробленої програми практики.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5211
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри
1.2.9. Організація туристичних подорожей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Метод. реком. виробн. практика 4 курс ГРС.docxМетодичні рекомендації щодо проходження виробничої практики студентами ІV курсу денної форми навчання, галузі знань 1401 Сфера обслуговування, напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» розроблені відповідно до Положення про проведення практики студентів вищих навчальних закладів України і розкривають сутність та зміст процесу практичної підготовки студентів на базі підприємств, установ і організацій, визначають основні обов’язки сторін, висвітлюють порядок контролю виконання студентами розробленої програми практики.123,58 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.