Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5181
Название: Методичні рекомендації до дисципліни "Міжнародна готельна індустрія"
Авторы: Парубок, Наталія Василівна
Ключевые слова: Готельна індустрія
Обслуговування
Засоби розміщення
Готельні ланцюги
Дата публикации: 30-авг-2016
Издатель: Уманський національний університет садівництва
Библиографическое описание: Парубок Н.В. Методичні рекомендації до навчальної дисципліни «Міжнародна готельна індустрія» (для студентів ІV курсу денної форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Н.В. Парубок. – Умань: УНУС, 2016 – 19 с.
Краткий обзор (реферат): Розміщення – один з найважливіших елементів туризму. Немає розміщення (ночівлі) – немає туризму. Готельна індустрія – суть системи гостинності. Вона і виходить із найдавніших традицій, характерних практично для будь-якої суспільної формації в історії людства – поваги гостя, святковість його прийому та обслуговування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5181
Располагается в коллекциях:Навчально-методичне забезпечення кафедри
1.5.4. Міжнародна готельна індустрія

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Метод реком Міжнародна готельна індустрія.docМетодичні рекомендації до навчальної дисципліни «Міжнародна готельна індустрія» (для студентів ІV курсу денної форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)232,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.